در راستای بازدیدهای علمی ره آموزان مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله شعبه قم متربیان از کارخانه لبنیات ژال بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید متربیان به همراه مربیان با مراحل تولید به شرح زیر آشنا شدند:

۱-تحویل شیر از ماشین های حمل شیر
۲-آزمایش بر شیر از بدو ورود به کارخانه
۳-مراحل تمیزکاری و رد کردن از صافی ها
۴-آزمایش های پی در پی در حین کار
۵-تقسیم شیر در کارخانه برای تهیه ی دوغ-شیر-شیرکاکائو-ماست و…
۶-مراحل اضافه کردن مواد
۷-بسته بندی
۸-سردخانه
۹-حمل شیر جهت عرضه به مصرف کننده

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *