جشن میلاد امام زمان (ارواحنافداه) متفاوت متربیان مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله
امسال جشن ها و برنامه های نیمه شعبان و میلاد خجسته و مبارک امام زمان (ارواحنافداه) با شیوع ویروس کرونا متفاوت بود.
به گزارش روابط عمومی مرکز سلاله، امسال با وجود شیوع ویروس کرونا در کشور و ممنوعیت تردد مردم و برگزار نشدن جشنها و اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی، جشن میلاد مسعود و مبارک امام زمان (ارواحنافداه) نیز به صورت ویژه و متناسب با وضعیت موجود از سوی دلدادگان حضرت تدارک دیده شد.
به همین مناست متربیان متربیان مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله با همراهی خانواده خود جشن هایی به مناسبت این میلاد مبارک و فرخنده در منازل خود برگزار نمودند.
تزئین محیط منزل، اجرای کار فرهنگی با محوریت امام زمان (ارواحنافداه)، تهیه یک پذیرایی با تزئین مهدوی و زمزمه دسته جمعی و خانوادگی دعای فرج از محورهای برگزاری جشن خانگی میلاد امام زمان (ارواحنافداه) است.
شایان ذکر است، به آثار برگزیده این پویش جوایزی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.