مدیر مرکز سلاله از شركت دانش بنيان بهيار صنعت سپاهان بازدید کرد
محسن جعفری، مدیر مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله با حضور در شركت دانش بنيان بهيار صنعت سپاهان از دستگاه شتاب دهنده خطي و فناوري های ساخته شده توسط اين شركت دانش بنيان بازديد كرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سلاله، در این بازدید که عصر دوشنبه 5 مهرماه برگزار شد، مدیر عامل شرکت بهیار صنعت سپاهان در خصوص روند پیشرفت این شرکت دانش بنیان گفت: ما از سال ۱۳۷۸ در زمینه ساخت دستگاه های پزشکی و با تولید اولین برانکارد حرفه ای کشور شروع به فعالیت نمودیم و تا کنون موفق به تولید ۲۰ محصول مختلف شده ایم.
نوید نجات بخش تولید محصولات استراتژیکی نظیر دستگاه های شتابدهنده خطی ، محصولات استراتژیک و Hi-Tech پزشکی ، دستگاه رادیولوژی، سی تی اسکن، دزیمتری را از دیگر دستاوردهای این شرکت برشمرد.
ایشان با بیان اینکه شرکت بهیار صنعت سپاهان از سال 88 كه تحريم ها شدت گرفت و با توجه به رويكردهاي كلي نظام و فرمايشات مقام معظم رهبري، به حوزه دانش بنيان وارد شد، خاطرنشان کرد: ما با جامه عمل پوشاندن به شعار “ما می توانیم با دانش و تخصص بومی از رنج بیماری بکاهیم” توانسته ایم گامی مهم در جهت اقتصاد دانش بنیان و رونق تولید کشور برداریم .
در ادامه این بازدید محسن جعفری با اشاره به اینکه مرکز تربیتی و پروش استعداد سلاله با هدف تربیت نیروی خلاق، موثر و توانمند در حوزه علم و به این حوزه ورود پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: این مرکز میکوشد ضمن شناسایی و جذب دانشآموزان سید پسر، ایشان را در یک فرایند 27 ساله برای تربیت یک جوان نخبه و توامند در عرصههای سیاسى، اجتماعى، اقتصادى و مذهبى همراهی کند.
مدیر مرکز سلاله به روند پرورش و تربیت نیروی انسانی در مرکز اشاره و افزود: روند پرورش و تربیت نیروی انسانی در مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله یک فرآیند بلند مدت ۲۷ ساله بوده که به صورت یک فرآیند پلکانی و در ۳ دوره تعریف شده است. در حال حاظر دوره اول تدوین و در مرحله پیاده سازی و اجرا بوده و دورههای دوم و سوم در حال تدوین هستند.
محسن جعفری، مدیر مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله درباره ایده اولیه مدرسه اشتغال چگونه شکل گرفت؟ گفت: یکی از موضوعات اساسی که در جلسات هم اندیشی مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله مطرح می شد، ورود دانش آموزان عضو این مرکز و سایر افراد واجد شرایط در یک فضای اشتغال و کسب و کار بر اساس توانمندی هایشان بود. بر همین اساس جلسات متعددی با کارشناسان حوزه کسب و کار برگزار و مقرر شد نمونه های داخلی و خارجی مشابهی که در این حوزه انجام پذیرفته، جمع آوری و ارائه شود که طرح اولیه آن در آذرماه ۱۳۹۸ تدوین گردید.
وی با اشاره به اقداماتی که تاکنون در این حوزه انجام پذیرفته است، افزود: از جمله این اقدامات می توان به مطالعه نمونه های داخلی و خارجی (۳ نمونه داخلی و ۵ نمونه خارجی)، بازدید از مدرسه اشتغال شریف، تدوین طرح مدرسه اشتغال، برگزاری ۲جلسه مشورتی با اساتید حوزه کسب و کار و کارآفرینی و مصاحبه با بیش از ۱۰ نفر جهت اشتغال در مدرسه اشاره نمود.
ایشان با اشاره به علت حرکت مرکز سلاله به سمت راهاندازی مدرسه اشتغال، خاطرنشان کرد: همانطور که میدانیم، لازمه شکلگیری جامعه بالنده و مولد، برخورداری از نیروی انسانی توانمند، ماهر، خلاق و نوآور میباشد. بر همین اساس یکی از پلتفرمهای رو به افزایش در این جوامع، راه اندازی مراکز هدایت به سمت نوآوری و کارآفرینی و یا همان Career Center می باشد. رسالت این مراکز شناسایی و آموزش دانش آموزان، دانشجویان و فارغ التحصیلان مدارس و دانشگاه های مستعد کارآفرینی و فنآفرینی، توانمندسازی ایشان و هدایت آنان در جهت پرورش ایدههای خام و تسهیل و شتابدهی به شکلگیری فضاهای کسب و کار می باشد.
وی با بیان اینکه دانش آموزان عضو مرکز سلاله در سال های آینده دانشجویانی خواهند بود که مسیری برنامه ریزی شده را طی نموده اند، تأکید کرد: این دانش آموزان خدمات مشاوره تحصیلی، مسیر شغلی، خود شناسی، مهارت افزایی و کارآموزی را طی نموده اند، لذا در ادامه مسیر قبلی خود و در فضای دانشجویی با هدف مشخصی پا به دانشگاه گذاشته و آمادگی این را خواهند داشت که در کوتاه ترین زمان نسبت به دیگر دانشجویان به خروجی مطلوب دست یابند.
جعفری در ادامه گفت: این افراد امکان این را خواهند داشت تا در هرجایی از مسیر دانشجویی که به ایده و طرحی در راستای تخصص خود رسیدند، با ارائه آن و بهره مندی از خدمات مشاوره مرکز از حمایت های مادی و معنوی جهت به فعلیت رساندن آن در قالب تیم کارآفرینی اقدام نمایند.
در ادامه این بازدید محسن جعفری، مدیر مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله از دستگاه شتاب دهنده خطي و فناوري ساخته شده توسط اين شرکت بازدید نمود.
لازم به ذکر است در این بازدید، سعید علیخاصی، معاون طرح و برنامه بنیاد آلاء، حسن مهاجر، مسئول طرح و برنامه و مهدی نفیسی مهر، مسئول تربیت و پژوهش مرکز سلاله محسن جعفری را همراهی می نمودند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.